Centrum Edukacji Ekologicznej
zaprasza na
WARSZTATY KULINARNE
Pasty do chleba
Z czym chcesz kanapkę ? To chyba najczęściej zadawane pytanie w kuchni :)
Wachlarz sklepowych dodatków do chleba jest bardzo duży. Ale samemu też można przygotować różne smarowidła, pasty, salsy, chutneje czy omasty.
W międzyczasie porozmawiamy o jakości chleba naszego powszedniego, o chlebach na zakwasie i niesławnym glutenie.
Warsztaty prowadzi Małgorzata Meller
Dnia 28 listopada (czwartek)
godzina: 17.00-19.00
miejsce: CEE
ilość miejsc ograniczona. Decyduje pierwszeństwo zgłoszeń
zapisy pod nr. tel. 87/610 16 24
Warsztaty są bezpłatne
Więcej informacji:
Centrum Edukacji Ekologicznej w Ełku
ul. Parkowa 12
19-300 Ełk
biuro@cee.elk.pl